COVID-19. Conte, despre cum a gestionat situația în Italia. Cel mai important lucru

Premierul Giuseppe Conte a vorbit, într-un interviu pentru El Pais, despre situația actuală din Italia.

„Suntem în faza cea mai acută. Este dificil să faci predicții exacte. Experții sunt încă precauți, dar este rezonabil să credem că suntem aproape de vârf. Am depășit 10.000 de victime, iar acest lucru ne doare profund, trebuie să ne alerteze și să avertizeze comunitatea internațională. Dar, în același timp, ieri, am avut și cel mai mare număr de vindecați: 1.434", a spus Giuseppe Conte pentru sursa citată.

Întrebat, conform experienței italiene, care este formula care a dat rezultate mai bune, a declarat: „Este dificil de răspuns, vă pot spune doar criteriile pe care le-am folosit: rigurozitate maximă în reacție, transparență absolută cu cetățenii și măsuri treptate. Și cel mai important: urmează întotdeauna indicațiile oamenilor de știință, chiar dacă se iau decizii politice în acest sens.”

„Nu întâmpinăm o criză economică care a atins unele țări mai puțin virtuoase decât altele. Nu există nicio distincție care are legătură cu sistemele financiare. Aceasta este o criză a sănătății care a explodat inevitabil și în domeniile economic și social. Este o provocare istorică pentru Europa: sper cu adevărat să putem confrunta împreună cu un spirit reînnoit, evitând greșelile tragice”, a mai spus Conte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel