COVID-19. Arafat atrage atenția: Valul doi nu este o glumă! Va veni gripa sezonieră

Raed Arafat a atras atenția asupra valului doi de coronavirus și a subliniat pericolul care pândește odată cu apariția gripei sezoniere.

"Să nu ne înecăm la mal, acum la sfârșit. Relaxarea trebuie să înceapă din data de 15, dar și relaxarea trebuie să fie graduală și să existe și atunci reguli. Dacă noi acum ne plictisim, pierdem unelte. Nu mai avem cum să impunem anumite reguli față de cei care nu vor să le aplice, că cei care vor să le aplice le aplică oricum. Dacă noi pierdem aceste unelte, înseamnă că bătălia s-ar putea să se piardă sau războiul să se piardă", a spus Raed Arafat în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

"Valul doi nu este o glumă!"

"Valul doi nu este o glumă! Poate că acum vine vara, vine vreme frumoasă și totul este ok. Noi nu știm cum va fi, va veni gripa sezonieră care și ea este o problemă serioasă și va veni lângă ea COVIDUL, dacă e așa cum spun oamenii de știință. Vom avea două probleme convergente, care amândouă au aproape aceleași simptome cu diferențe... dar e greu să le diferențiezi.

Problema care se pune acum e că noi trebuie să întărim situația noastră, să întărim uneltele noastre de a lupta cu această problemă. Tot mapamondul se confruntă cu o situație care nu s-a confruntat până acum deloc", a mai spus Raed Arafat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel