Cosmin Contra dă de pământ cu jucătorii, după meciul cu Chindia: Vor dispărea mulți dintre ei

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Cosmin Contra, noul antrenor de la Dinamo, i-a atacat dur pe jucătorii săi, după eșecul de la Ploiești. Meciul Chindia - Dinamo s-a terminat cu 1-0. 

Cosmin Contra i-a arătat cu degetul pe roș-albi, după ce au pierdut în fața ultimei clasate în sezonul trecut, Chindia Târgoviște.

Nu m-am așteptat să fim așa slabi, băieții au lucrat bine, paradoxul este că cele trei zile au avut intensitate la antrenamente, nimic nu prevedea că vom juca așa slab.

Știam că avem nevoie de multe schimbări, aici nu o să mai accept niciodată lipsa de atitudine. Vor dispărea mulți dintre ei, Dinamo s-a zbătut în anonimat și trebuie să găsim jucători care vor să facă din Dinamo o echipa puternică, a declarat fostul selecționer Cosmin Contra, după eșecul de la Ploiești. 

Noul antrenor de la Dinamo a afirmat că nu a antrenat niciodată „o echipă care să nu tragă un șut la poartă”, precizând că vor veni mai mulți jucători care să dea „o altă față” echipei. 

Nu am antrenat niciodată o echipă care să nu tragă un șut pe poartă, vor veni în astea 10 zile mai mulți jucători care să dea o altă față echipei”, a mai spus Cosmin Contra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel