Corina Băcanu, despre omul care a adus coronavirusul în România: Noi nu ne permitem să murim! Avem de plătit!

Corina Băcanu
Corina Băcanu

În timp ce unii îi înjură pe românii din Italia care s-au întors acasă de teama COVID - 19, Corina Băcanu, una dintre persoanele cu o puternică comunitate online, a arătat cu degetul spre adevăratul vinovat care ne-a adus coronavirusul.

Un bugetar cu 15,000 de lei pe lună!

”Hai că vă dau o veste bună: 15,000 de lei pe lună ia milițianu' care a infestat Bucureștiul cu coronavirus. Pensie, adică. Ăla care a plecat cu amanta pe banii noștri în Israel ca apoi să mintă autoritățile, medicii, perosnalul medical, familia, pe care, de altfel, i-a și îmbolnăvit.


Neluțu, că așa îl cheamă, e genul ăla de militian iubăreț, că, după ce s-a întors din Israel, s-a pupat cu cel puțin 100 de femei la împărțeală de mărțișor, că e nașpa să fii bolnav singur.


Firme falimentare, oameni fără locuri de muncă, vieți distruse, panică, isterie, frică, noroc că Neluțu ia 15,000 lei în mână. Îi și merită. Cel puțin 150 de români sunt bolnavi "datorită" lui. Mii de lei se chetuiesc pe tratamente datorită pensionarului special Neluțu, milițianul special care ia 15,000 de lei speciali. Fiindcă e special.


Sper ca Neluțu să trăiască- fut#țimorțiim#tii, Neluțu-, ca să facă pușcărie specială.


Altfel, sper că sunteți bine, că avem de plătit pensii acestor hodorogi speciali, nu ne permitem să murim, ce mama dreaq!”, a scris Corina Băcanu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel