Copil de 12 ani dispărut. Alertă în judeţul Olt

Un copil în vârstă de 12 ani, aflat în plasament la o femeie din localitatea Potcoava, județul Olt, a fost dat dispărut vineri, după ce a plecat de la școală mai repede, dar nu a mai ajuns acasă.

Potrivit IPJ Olt, femeia din Potcoava a sunat vineri la 112 și a spus că băiatul pe care îl are în plasament nu a ajuns acasă de la școală. Copilul se numește Cristian Constantin Groza și este elev la Liceul „Ștefan Diaconescu” din Potcoava, iar vineri a plecat din timpul orelor de curs și nu a mai revenit la școală, dar nu a ajuns nici acasă.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava, au fost sesizati de o femeie din localitate, cu privire la faptul că minorul Groza Cristian Constantin, de 12 ani, în jurul orei 16.20 in timp ce se afla in timpul orelor de curs la Liceul Ștefan Diaconescu Potcoava, a părăsit sala de clasa, fara a mai reveni la scoala sau la domiciliu”, au anunțat reprezentanții IPJ Olt.

Ce spun poliţiştii

Potrivit polițiștilor, copilul se afla în plasament la asistenta maternală din Potcoava și nu este pentru prima data când băiatul pleacă de la locuința acesteia.

Semnalmente copilului sunt: înălțime 1,30 m, greutate aproximativ 35 de kg, păr șaten, fața ovală, ochi căprui. La momentul dispariției era îmbrăcat cu pantaloni și bluză de trenig de culoare neagră, cu bandă reflectorizantă pe brațe și picioare și încălțăminte sport de culoare neagră, cu dungi albe. Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Olt, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel