€ 5.0904
|
$ 4.3406
|
Curs valutar: € 5.0904
|
$ 4.3406
 

Consumul de ceapă și usturoi poate reduce riscul de cancer la sân

ceapa_24513900
 

Ceapa și usturoiul sunt ingredientele cheie în sofrito, un condiment de bază din bucătăria puertoricană. Potrivit concluziilor unui studiu condus de Universitatea de la Buffalo și cercetătorii de la...

Acesta este primul studiu bazat pe populație și care examinează asocierea dintre ceapa și usturoiul și cancerul de sân în Puerto Rico. Rezultatele au fost publicate în revista Nutrition and Cancer, notează Science Daily.

„Am descoperit că, în rândul femeilor din Puerto Rico, aportul combinat de ceapă și usturoi, precum și sofrito, a fost asociat cu un risc redus de cancer la sân", a declarat Gauri Desai, autorul principal al studiului, care este doctor în epidemiologie la UB. Școala de sănătate publică.

Citeşte mai multe pe DC MEDICAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Comentarii

Pentru a vedea sau a publica comentarii, te rugăm să te autentifici în Facebook.
 
 
 
 
 
x close