CNA: Spotul pentru prevenirea populaţiei nu va conține cuvântul ”coronavirus”

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat, joi, spotul pentru prevenirea populației cu privire la infecțiile cu coronavirus.

CNA s-a întrunit într-o şedinţă extraordinară la solicitarea departamentului pentru situaţii de urgenţă pentru a permite o recomandare prin care populaţia să fie prevenită cu privire la infecţia de coronavirus. Aşteptăm spotul pe care îl vom difuza în regim de urgenţă tuturor radiodifuzorilor locali, naţionali şi regionali, a spus preşedintele CNA.

Spotul cuprinde mesaje de igienă şi CNA recomandă difuzarea anunţurilor din oră în oră pentru a permite difuzarea într-un cadru cât mai larg, perioada recomandată de difuzare fiind "atâta timp cât va fi necesar".

Anunţul difuzat de televiziuni nu conţine cuvântul „coronavirus" fiind concentrat asupra recomandărilor de igienă. „Mesajele sunt mesaje-standard validate de medici", a spus şeful serviciului de presă MI, Iulian Drăgoi, reprezentantul grupului de comunicare strategică al DSU.

Clipul care conţine măsuri de autoprotecţie ar urma să aibă 29 de secunde şi va fi difuzat de televiziuni şi de posturile de radio.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel