Cirque du Soleil, spectacol inspirat de Greta Thunberg

Greta Thunberg FOTO: Agerpres
Greta Thunberg FOTO: Agerpres

Cirque du Soleil va prezenta la Berlin un spectacol inspirat de Greta Thunberg.

Cirque du Soleil a găsit inspiraţie în acţiunile activistei în domeniul mediului Greta Thunberg pentru a crea un spectacol ce va fi prezentat doar în capitala Germaniei, a anunţat compania canadiană de divertisment citată joi de DPA.

Noul spectacol de acrobaţie al Cirque du Soleil, intitulat Nysa, este inspirat de activista suedeză Greta Thunberg, în vârstă de 16 ani.

Eram în proces de scriere a spectacolului, iar ea a apărut... la acea vreme în lumea noastră, aşadar pentru noi nu a fost altceva decât un semn că este un moment în lume în care acesta este un lucru important, a declarat directorul de creaţie Daniel Ross.

Povestea Nysa

Este un moment în care puterea trebuie pusă nu doar în mâinile femeilor tinere, ci în mâinile persoanelor tinere pentru că ele sunt cele care vor moşteni lumea în care trăim, a reprezentantul Cirque du Soleil.

Potrivit lui Ross, Nysa spune povestea unei tinere curajoase care iese din zona ei de confort pentru a-şi lărgi orizontul în slujba unui viitor mai bun.

Spectacolul va fi prezentat doar în Berlin, iar premiera este programată la data de 28 octombrie 2020.

Sute de mii se spectatori pe an

Nysa va fi prezentat zilnic, iar Cirque du Soleil estimează că va atrage circa 400.000 de spectatori pe an.

Potrivit promotorului german, Marek Lieberberg, programul va lua o pauză în februarie, în timpul Festivalului Internaţional de Film de la Berlin - Berlinala - deoarece ambele evenimente au loc în acelaşi spaţiu, teatrul din Potsdamer Platz.

Cirque du Soleil a fost fondată în 1984 de un grup de artişti stradali din Montreal. De atunci, compania estimează că aproape 200 de milioane de persoane au asistat la spectacolele sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel