Ciolacu, vicepremier. Nicolicea: Vă spun un lucru care nu a fost văzut

Marcel Ciolacu este susținut de PSD-ALDE ca vicepremier în Guvernul Tudose. Actualul deputat va avea ca atribuții coordonarea interministerială.

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a spus că Marcel Ciolacu are o relație foarte apropiată cu parlamentarii, fiind lider al Grupului Parlamentar al PSD din Camera Deputaților.

"În Guvernul Ponta erau mai mulți vicepremieri și fiecare avea un domeniu de care răspundea. În momentul când nu ai un portofoliu și nu ai un domeniu de care răspunzi, ești o persoană bună la toate; exact ca premierul. Dacă ești înlocuitorul premierului trebuie să exerciți atribuțiile sale. De asemenea, o parte din atribuțiile premierului pot fi delegate vicepremierului. Vă mai spun un lucru care nu a fost văzut. Este liderul meu. Este liderul de grup. El are o relație foarte apropiată cu parlamentarii. Are un mod de a discuta cu aceștia. Este un lucru benefic pentru Guvern", a zis Eugen Nicolicea la Antena 3.

"Îl cunosc foarte bine. Nu am ce să îi reproșez. Și nici nu am auzit pe nimeni să vorbească despre vreo faptă reprobabilă în ceea ce-l privește", a mai zis Eugen Nicolicea.

[citeste si]

Marcel Ciolacu este membru al Partidului Social Democrat (PSD) din 1990. În cadrul formațiunii social-democrate, a deținut, atât la nivel local, cât și național, funcțiile de vicepreședinte al Organizației de Tineret PSD Buzău (1996-2000), vicepreședinte al Organizației Municipale PSD Buzău (2000-2010); vicepreședinte al Organizației Județene PSD Buzău (2000-2010); președinte al Organizației Municipale PSD Buzău (2010-2015); membru al Consiliului Național PSD, coordonator Departament economie, investiții și locuri de muncă (din mai 2015). Este președinte al Organizației Județene PSD Buzău (ales în 2015), membru CEx al PSD.

În perioada 2008-2012, a ocupat funcția de viceprimar al municipiului Buzău.

A fost prefect interimar la Prefectura Județului Buzău (noiembrie-decembrie 2005); consilier juridic ALCOM SRL (2004-2005, 2006-mai 2007). Din mai 2007 și până în iulie 2008, a fost director executiv la URBIS SERV SRL.

La alegerile din decembrie 2012, Ion-Marcel Ciolacu a fost ales deputat din partea PSD, în circumscripția electorală nr. 10 Buzău, colegiul uninominal nr. 7. A deținut funcția de secretar al Camerei Deputaților, membru al Biroului Permanent, din februarie 2015.

La alegerile din 11 decembrie 2016, a obținut un mandat de deputat în circumscripția electorală nr. 10 Buzău (validat la 21 decembrie 2016). Este lider al Grupului Parlamentar al PSD din Camera Deputaților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel