EXCLUSIV  Ciolacu, președinte PSD: Sălcuţan a încetat orice colaborare cu partidul

Deputatul Marcel Ciolacu, președintele PSD Buzău, a intervenit în conflictul dintre primarul Constantin Toma, Ionel Tescaru, șeful Companiei de Apă și Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean.

"După cum bine ştiţi, în Parlament am votat proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2017. Iar mâine urmează votul asupra moţiunii de cenzură depusă de către opoziţie. Cunosc foarte bine situaţia de la Compania de Apă Buzău, însă nu cred că asemenea ameninţări în spaţiul public pot produce lucruri bune pentru buzoieni, ci dimpotrivă.

Primarul Toma are dreptate atunci când critică cele 3 măsuri pe care Ionel Tescaru le propune : creșterea cu 25% a veniturilor conducerii Companiei de apă, faptul că în contractul care include indicatorii de performanța ai managerului societății nu există şi calitatea apei drept indicator (toți buzoienii ştiu care este de fapt calitatea apei în oraş) şi o investiție de trei milioane de euro într-un hotel ce urmează a fi transformat în sediu administrativ.

Cu aceste trei propuneri nici eu nu aş fi de acord. Totodată, hotărârile în Adunarea Generala a Acţionarilor se iau numai respectând legea, iar persoanele care nu au dreptul de a participa încalcă legea", a spus Marcel Ciolacu în exclusivitate pentru DC News.

Comitetul Executiv al PSD Buzău, convocat

"Totuşi, deciziile PSD Buzău se iau în interiorul partidului, în mod democratic. Iar o evaluare corectă a domnului Petre Neagu, preşedinte al Consiliului Judeţean, trebuie făcută în interiorul organizaţiei judeţene, de către cei care l-au votat.

De aceea, la sfârşitul acestei săptămâni voi convoca Comitetul Executiv al PSD Buzău, la care voi invita toţi primarii din judeţ. Vom avea o discuţie cu primarii care fac parte din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară", ne-a mai președintele PSD.

Avocatul Sălcuțan, eliminat

De altfel, Marcel Ciolacu a decis că avocatul Lucian Sălcuțan a încetat orice colaborare cu PSD.

"Din acest moment, domnul Sălcuţan a încetat orice colaborare cu PSD. Dacă are documente sau informaţii legate de existenţa unui "grup infracţional organizat", terminologie pe care dânsul o consideră a fi "la modă", îl rog să se adreseze organelor abilitate", a mai zis deputatul PSD pentru DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel