Ciolacu, despre raportul lui Vulpescu privind PSD: Aș fi preferat să-l discutăm mai întâi în partid

Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES
Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES

Marcel Ciolacu a afirmat despre raportul senatorului PSD Ionuț Vulpescu, în care acesta identifica mai multe motive pentru care PSD a pierdut alegerile, că ar fi preferat să-l discute mai întâi în partid.

„Pentru prima dată, după mult timp, avem în PSD o dezbatere transparentă, cu argumente, în care părerea fiecăruia dintre colegi este respectată. Am spus foarte clar că PSD are nevoie urgent de un proiect de reconstrucție. La fel, am spus că, pentru a repara, trebuie să știi exact ce s-a greșit. Apoi poți veni cu soluții", a afirmat Marcel Ciolacu printr-un comunicat de presă remis joi.

Despre Ionuț Vulpescu, președinte al Consiliului Național al PSD, Ciolacu spune că e firesc să facă o analiză care conține multe dintre lucrurile discutate deja în interiorul partidului.

„Sunt greșeli pe care ni le-am asumat și pe care nu vrem să le mai repetăm", adaugă Ciolacu.

„Domnul Vulpescu mi-a prezentat acest document. Aș fi preferat să-l discutăm mai întâi în interiorul partidului și apoi să-l facă public, dar a fost alegerea sa", arată Marcel Ciolacu.

Ionuț Vulpescu a publicat pe blogul său un raport dur, în care identifica mai multe motive pentru care partidul a pierdut alegerile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel