Românul care a fost demnitar al tuturor regimurilor după 1989

Mihai Gâdea a arătat cine a fost demnitar al puterii în toate cele trei regimuri - Ion Iliescu, Emil Constantinescu și Traian Băsescu.

Este vorba despre scriitorul și filozoful Andrei Pleșu. De asemenea, realizatorul TV l-a menționat și pe Traian Băsescu.

“Andrei Pleșu a fost demnitar în toate cele trei regimuri. Multă vreme, l-am privit cu admirație și atenție. La momentul respectiv, nu eram foarte avizat în ceea ce privește activitatea domniei sale și aveam impresia. De-o vreme, Andrei Pleșu se remarcă doar prin critici la adresa Antena 3. Se pare că are o atenție specială în ceea ce mă privește. A scris multe articole despre mine, într-unul dintre ele spunând că sunt smintit. A zis că sunt și obrăznicătură.

Am găsit câteva lucruri interesante. Vreau să îi răspund domnului Pleșu la insulte, dar un răspuns civilizat pot să dau. Am descoperit că există doar două persoane în România care au fost demnitari ai puterii ai regimurilor după ’89.  Traian Băsescu este unul dintre ei, iar celălalt este Andrei Pleșu.  Acesta din urmă a fost Ministru al Culturii, Ministru de Externe și consilier prezidențial”, a spus Mihai Gândea la “Sinteza Zilei”.

VEZI VIDEO

 FOTO: Capturi Sinteza Zilei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel