CExN Tudose - Dragnea. Chirieac: „Se dorește înghețarea conflictului"

Comitetul Executiv Naţional al PSD se va reuni luni în şedinţă, pentru reglarea tensiunilor dintre premierul Tudose și președintele Liviu Dragnea.

Tensiunile din PSD au acaparat spațiul mediatic, iar politicienii și analiștii politici au lansat diverse scenarii în ceea ce privește deznodământul negocierilor. Analistul politic Bogdan Chirieac este de părere că se dorește înghețarea conflictului, iar Tudose nu va demisiona din funcție:

[citeste si]

`Din momentul în care doamna Firea a dat acel mesaj, era clar că se dorește înghețarea conflictului  și găsirea unei soluții în timp. Totul s-a schimbat din momentul în care, pe surse, am anunțat că domnul prim-ministru Mihai Tudose nu va demisiona. Deci până la CEx, chiar dacă i se cere demisia, nu va demisiona. Dacă va fi exclus din partid, probabil că CEx-ul va vota, dar în acel moment nu este nimic sigur, că toți miniștrii se vor retrage din guvern, cum s-a întâmplat în cazul Grindeanu. Ba dimpotrivă, sunt personalități puternice în partid, cum este Adrian Țuțuianu, despre care într-adevăr, se pare că se dorește numirea sa în funcția de ministru de Interne, în locul lui Carmen Dan. În acel moment e greu pentru PSD să-și reintroducă o moțiune de cenzură ca să dea jos guvernul. Și din această cauză, nu putem trage nicio concluzie la această oră. În această noapte vor avea loc negocieri între tabere. Situația poate fi cel mult amânată. La cum stau lucrurile acum, vorba românului, „boală lungă, moarte sigură"`, a declarat Bogdan Chirieac la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel