Chirieac, CONCLUZIE DURĂ: România a organizat cel mai contestat scrutin de alegeri locale din Europa, în acest moment!

AGERPRES
AGERPRES

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat anunţul făcut de către Gabriela Firea, cea care a declarat că va merge în instanţă pentru a demonstra fraudele pe care le acuză la alegerile locale în Bucureşti

Bogdan Chirieac a declarat că sunt şanse minime ca Gabriela Firea să aibă câştig de cauză în încercarea de a demonstra, în justiţie, neregulile, explicând şi de ce. 

"Dacă la Sectorul 1 nu s-a întreprins absolut nimic, cu atât mai mult la Capitală, unde zona de fraudare a alegerilor a fost mai difuză. Doamna Firea nu mă îndoiesc că are şi dovezi dacă se duce în justiţie, dar asta nu înseamnă că justiţia se va apleca asupra acestei probleme. Şi când spun asta am un argument, zic eu, puternic: modalitatea extrem de rapidă şi simplă de a rezolva suspiciunile de fraudă la Sectorul 1 era renumărarea voturilor. Ei bine, nici asta nu au acceptat", a declarat Bogdan Chirieac, într-o intervenţie telefonică la România TV.

"Vă daţi seama, nici în această situaţie de fraudă evidentă nu au acceptat renumărarea. Deci încă se temeau că nu s-au falsificat suficiente voturi. Asta s-a întâmplat. Nici în această situaţie nu au acceptat renumărarea voturilor. De ce oare, ca să nu se renumere la nivelul capitalei, dar şi în alte zone din ţară? Aveţi un caz la Mangalia, unde au arestat şeful de campanie al unui candidat, după care i-au dat drumul. Deci au fost multe lucruri neînregulă, dar dovezile de la Sectorul 1 sunt zdrobitoare.

Mă rog, putem spune că, din nefericire, România a organizat cel mai contestat scrutin de alegeri locale în Europa, în acest moment", a subliniat analistul politic Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel