CFR Cluj - Steaua (FCSB). Înțepături înaintea meciului

CFR Cluj și FCSB se vor întâlni joi, e la 21.00, în etapa a XI-a a Ligii I. Oficialii celor două formații s-au ”înțepat” reciproc înaintea partidei.

"Doresc să câştigăm fără greşeli de arbitraj, dar dacă e să fie, să fie pentru noi. Pot să-mi permit chestia asta, eu ţin cu echipa mea", a declarat Mureşan, la Digi Sport.

Înaintea meciului cu CFR Cluj, Mihai Stoica și-a exprimat îngrijorarea cu privire la arbitrajele din Liga I, care avantajează rivala din Cluj-Napoca şi dezavantajează echipa sa.

Rugat să comenteze afirmaţia preşedintelui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, care a spus zilele trecute că vrea să câştige partida cu FCSB dintr-un penalti, Stoica a spus: "Nu mă miră, dacă aşa au fost învăţaţi să câştige în istoria clubului numai cu penaltiuri în minutul 93. Şi-au permis să facă orice. Am crezut că s-au terminat vremurile alea."

"Eu îmi doresc să câştig. Şi din penalti, importantă e victoria. E foarte incorect. Mesajul era pentru arbitri. Ei pun presiune pe arbitri, nu pe jucători. Dar nu cred că arbitrul Ovidiu Haţegan se va lăsa influenţat", a precizat oficialul ardelenilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel