CFR Cluj poate câştiga titlul încă din această etapă. FCSB nu a câştigat cu Voluntari

Facebook FCSB
Facebook FCSB

FCSB s-a încurcat cu FC Voluntari, astfel că CFR Cluj se poate încorona campioană încă din această etapă. 

FCSB a deschis scorul cu Voluntari pe Arena Naţională, dar a fost egalată rapid, înainte de pauză. Ulterior, Florin Tănase a făcut 2-1, dar Voluntari a egalat, astfel că meciul s-a terminat 2-2. FCSB pierde două puncte mari în lupta pentru titlu, astfel că CFR Cluj se poate încorona campioană încă din această etapă, dacă va învinge Universitatea Craiova. 

Dan Petrescu, revoltat că Voluntari - FCSB s-a jucat pe Arena Naţională 

”Nu mi se pare normal ca FCSB să joace de două ori acasă cu FC Voluntari şi nimeni să nu zică nimic. Dacă Argeşul spunea 'Nu putem să jucăm acasă că trebuie să facem terenul, dar mergem la Cluj', cred că era un scandal monstru în fiecare zi şi era normal să fie. Dar văd că nimeni nu zice nimic!

Voluntari merge şi joacă acasă la FCSB de două ori, toată lumea e bine, e fericită, se scrie numai de CFR că nu ştiu ce face. Dacă ăsta e un campionat corect…

E incredibil, dar campionatul merge înainte, viaţa merge înainte şi vom vedea ce o ieşi. Dar nu mi se pare normal. Eu astăzi ştiam că se joacă Voluntari – FCSB, dar meciul se joacă acasă la FCSB. Deci e FCSB – Voluntari de două ori.

Mi se pare incredibil. Acum iar o să se comenteze că a zis Dan. Băi, băieţi! Am zis adevărul. Spuneţi-mi şi mie cum e posibil FCSB să joace de două ori acasă cu FC Voluntari. Atât vreau să ştiu.

Să îmi explice cineva din România, Federaţia, Liga. Să vină să îmi spună. Ca să ştim şi noi în viitor, să le spunem 'hai, jucaţi şi la noi acasă, că avem un teren mai bun, stadion mai bun, e frumos'. Mi se pare incredibil”, a spus Dan Petrescu, citat de Digisport.ro.

Meciul dintre CFR Cluj şi FCSB se va juca la Buzău, după ce FCSB a fost refuzată pe Ghencea, dar şi pe Arcul de Triumf. Pe Arena Naţională are loc un festival de muzică la ora meciului. Rămâne de văzut dacă FCSB - CFR Cluj se va juca cu titlul pe masă sau dacă elevii lui Dan Petrescu se vor încorona campioni încă din această etapă. 

CITEŞTE ŞI FCSB - CFR Cluj se va juca la Buzău. Mihai Stoica a anunțat decizia finală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel