Celtic - CFR Cluj. Dan Petrescu revine pe bancă. Brigada de arbitri

Celtic Glasgow şi CFR Cluj se întâlnesc pentru a treia oară anul acesta, meciul de joi contând pentru etapa a douăa a grei E din Europa League.

Dan Petrescu va lua loc pe banca tehnică a campioanei Ligii 1, joi seara, după ce "Bursucul" a absentat la ultimele patru partide disputate pe plan intern.

Celtic - CFR Cluj se joacă în de-a doua etapă a fazei grupelor UEFA Europa League, joi, de la 22.00.

În primul meci al grupei, CFR Cluj a învins Lazio, la Cluj, cu scorul de 2-1, graţie golurilor înscrise de Ciprian Deac, din penalty, în minutul 25, şi Billel Omrani, în minutul 75, după ce Bastos reuşise deschiderea scorului în minutul 25. CFR Cluj este liedrul la zi, fiind urmată de Rennes şi Celtic Glasgow, care au remizat în runda inaugurală, scor 1-1, pe terenul formaţiei franceze, iar Lazio este pe ultimul loc.

Celtic - CFR Cluj brigadă de arbitri din Germania


Germanul Daniel Siebert va conduce la centru meciul Celtic Glasgow - CFR Cluj, care se va disputa, joi, de la ora 22.00, în etapa a doua a grupei E a Ligii Europa. Daniel Siebert va fi ajutat de asistenţii Jan Seidel şi Stefan Lupp, în timp ce Harm Osmers va fi rezervă.

Meciul de joi va reprezenta cea de-a treia întâlnire dintre Celtic Glasgow şi CFR Cluj, după cele două din turul al treilea preliminar al UEFA Champions League, în care clujenii s-au impus (scor 1-1 acasă şi 4-3 în deplasare). Returul va avea loc la 12 decembrie, la Cluj-Napoca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel