Cel mai bun somnifer natural. Excelent și împotriva durerilor de cap

Cel mai bun somnifer natural. Excelent și împotriva durerilor de cap
Cel mai bun somnifer natural. Excelent și împotriva durerilor de cap

Multă lume se confruntă cu insomnie și chiar dureri de cap înainte de culcare. Există, însă, o combinație de două alimente ce face ca toate acestea să dispară.

Astfel, un amestec de două ingrediente pe care le are oricine în bucătărie este responsabil de această ”minune”. Amestecați sarea și zahărul înainte de a merge la somn! Efectul este uimitor, potrivit lui Matt Stone, un om de stiință american renumit, care a scris câteva cărți despre modul în care metabolismul și nutriția asigură consolidarea imunității, lupta impotriva durerilor de cap și a insomniei, crește nivelul de electrolițăi și serotonină și, de asemenea, sporește energia.

Zaharul este perfect pentru celule, deoarece glucoza aduce un flux pozitiv de energie catre celule. Principala substanță a sării - sodiul, îmbunătățește respirația celulelor și, de asemenea, crește producția de energie. În plus, ambele sunt instrumente impresionante în eliberarea de stres, care este factorul major pentru deteriorarea metabolismului.

Potrivit acestui fapt, o mulțime de oameni au probleme cu tulburările de somn și nu pot adormi noaptea, chiar dacă sunt foarte obosiți. Stresul nu va da șansă corpului să se relaxeze și de aceea aveți acele probleme. Deci, dacă suferiți de aceste tulburări de somn sau dacă aveți insomnie, această rețetă este un remediu perfect și remediu pentru problemele dvs.

Ingrediente:

5 lingurițe de zahăr
1 linguriță de sare
Luați un borcan și puneți o lingură de sare și 5 linguri de zahăr. Le amestecă bine. Înainte de a merge la culcare, luați o linguriță din acest amestec și puneți-l sub limbă. Acest amestec incredibil va funcționa încet în timpul nopții, dar va echilibra metabolismul și elimină stresul în 10 minute, iar în timpul nopții vei dormi foarte bine.

Ar trebui să iei acest remediu natural timp de o săptămână, apoi vei face o pauză de câteva zile. După pauză, poți continua. Mai mult, poți folosi această rețetă ori de câte ori ai probleme de somn. Natura este cei mai bun susținător ai sănătății.

Citește și:

Inerția de somn și somnolența. Probleme cu trezitul dimineața?

Ai tulburări de somn? S-ar putea să ai această boală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel