Cea mai bună destinație de vacanță în funcție de zodia ta

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Thorsten technoman)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Thorsten technoman)

Care sunt cele mai potrivite destinații de vacanță, în funcție de semnul tău zodiacal sau ascedent? E posibil să găsești exact ideile potrivite pentru tine aici și acum și să planifici ceva care chiar să ți se potrivească.

Berbec: Las Vegas, SUA

Las Vegas este o destinaţie de vis pentru nativii Berbec sau cei cu ascendent în Berbec, unde viața te poartă într-o adevărată aventură. Plini de energie pozitivă și emoție, vă veți simți ca niște copii acolo. Nu mergeți doar la cazinouri, ci faceți și alte activități ieșite din comun precum bungee-jumpingul. O să vă placă enorm!

Taur: Roma, Italia

Dacă mai trebuie să explicăm de ce aceasta este alegerea perfectă pentru un Taur, vom începe cu energia pozitivă a orașelor, dar şi arhitectura frumoasă. Apoi îţi vom face poftă de mese la cele mai bune pizzerii din lume, cu un pahar de vin, o degustare de brânzeturi şi alte delicatese fine. Nu uita să îţi delectezi simţul vizual.

Gemeni: New York, SUA

Ce am putea să îi recomandăm unui „fluture social" ca tine dacă nu un loc unde spontaneitatea este un stil de viaţă. Nu vei fi dezamăgit/ă nici de opţiunile culinare şi crede-ne pe cuvânt: Nu ai cum să te plictiseşti o clipă! Ai o grămadă de oportunități și de aventuri la îndemână, ca să nu mai spunem ce oameni interesanți ai putea să întâlnești acolo. 

Rac: Cambridge, Anglia

Tu ai nevoie să te simți ca acasă, iar Cambridge exact asta îți poate oferi. În plus, nici nu e nevoie să ieși din casă dacă plouă, așa că va fi în totalitate pe gustul tău. Pe de altă parte, dacă te hotărăști să o iei spre oraș, ești destul de aproape de Londra, unde ai unele dintre cele mai frumoase și mai interesante muzee din lume. 

Leu: Bali, Indonezia

Ce poate iubi un semn de foc dacă nu o ţară însorită, care te inspiră şi te îndeamnă să fii creativ, visător şi pasional. Leii sunt artistici, dar și curajoși. Bali i-ar inspira enorm și le-ar face spiritul sălbatic să iasă la suprafață. În plus, pot avea parte de spa-uri luxoase în care să se simtă ca niște regi. 

Fecioară: Kuala Lumpur, Malaezia

Nu ai cum să stai pe loc când ai atâtea locuri frumoase de vizitat. Și Fecioarelor le place luxul, dar au nevoie să se și îngrijească, iar capitala Malaeziei este exact ceea ce caută în ceea ce privește confortul și opulența. Piscine private, zgârie-nori fascinanți, dar și arhitectură interesantă abia așteaptă să se lase descoperite. 

Balanţă: Istanbul, Turcia

Cel mai echilibrat (sau cel mai nehotărât) semn zodiacal, Balanța, trebuie să meargă într-un loc plin de frumusețe care are tot, iar pentru asta, dacă nu te poți hotărî ce să alegi între Europa și Asia, atunci, desigur, toate răspunsurile trimit la frumusețile Istanbulului. Nu ai cum să regreți, plus că poți face cumpărături după pofta inimii tale. 

Scorpion: Giza, Egipt

În sfârşit, un loc cu o încărcătură de mister pe măsura ta! Fascinaţia ta pentru magie, supranatural şi istorie va fi activată când te vei apropia de faimoasele piramide din Giza şi nu numai. Pentru că ştim că vrei să le vezi pe cele mai puţin cunoscute, din zone mai puţin frecventate de turişti. Mai mult, e posibil să încerci chiar să te strecori în câteva piramide pentru a absorbi energia lor mistică.

Săgetător: Africa de Sud

Pentru călătorii şi exploratorii neobosiţi ai zodiacului, Africa de Sud promite tot ce îşi poate dori un Săgetător, de la plaje superbe, safariuri fascinante şi arome inedite în ţara vinurilor. Aventurierii pot încerca şi bungee jumping de pe o pasarelă de 100 de metri înălțime la Soweto Towers .

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel