EXCLUSIV  Ce vezi în imagine? Test de personalitate

Maria Dumitraşcu / 14 iun 2019 / 22:49 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Ce vezi în imagine când te uiţi prima oară? Fie că e vorba de buze, copaci sau rădăcini, acest test îţi va spune ce personalitate ai. Mai jos e prezentată interpretarea răspunsurilor în funcţie de prima imagine pe care ai avut-o în cap.

Rădăcini

Dacă după prima privire ai văzut niște rădăcini, înseamnă că ești introvertit. Atunci când ești criticat, tu accepți și interpretezi totul constructiv. Pentru tine criticile sunt ca niște sfaturi, care te vor ajuta să devii mai bun. Nu-ți imaginezi viața fără disciplină. Morala și principiile sunt întotdeauna pe primul loc. Aceasta te ajută să fii un om liber și să obții ceea ce-ți dorești. Ai tendința de a te autoperfecționa. Ai întotdeauna părerea proprie, greu de schimbat. Ești un om rațional și încăpățânat.

Copac

Dacă ai văzut mai întâi copaci, fii sigur, ești extravertit. Poți fi amabil cu oamenii, dar n-o să permiți niciodată ca cineva să ți se urce în cap. În ceea ce privește persoanele apropiate, tu ești întotdeauna sincer și devotat. Atitudine, pe care o aștepți în schimb. Se poate spune că ai cerințe foarte mari față de ei. Pentru ca cineva să-ți câștige încrederea, el trebuie să se străduiască foarte mult. Ai ceva aparte, care îi atrage pe oameni. Însă deseori acest mister rămâne nedezvăluit pentru majoritatea.

Buze

Ești o persoană calmă. Știi să depășești greutățile, dar preferi să le eviți. Gândurile tale au o flexibilitate deosebită. Chiar dacă ești un om înțelept, poți fi și naiv. Și nu e vorba de prostie, ci mai degrabă de o încredere prea mare în oameni. Tendința permanentă de a vedea în ei doar binele. Cei din jur te pot crede slab și că ai nevoie de ajutor, dar de fapt, nu este nici pe departe așa. Bunătatea nu este slăbiciune, este partea ta forte. Oamenii apropiați pot avea încredere în tine. Ei vin la tine după sfaturi, pe care chiar le urmează.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25