Urmărește emisiunea live


Cazurile de coronavirus din Germania au crescut cu aproape 3.000 în 24 de ore

Autoritățile din Germania au anunțat cel mai recent bilanț cu privire la numărul cazurilor de coronavirus. De asemenea, un oficial trage un semnal de alarmă. 

Germania a înregistrat 2.958 de cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore. Astfel s-a ajuns la un total de 13.957 de cazuri, a declarat vineri șeful Institutului Robert Koch (RKI), Agenția Federală de Sănătate Publică din Germania, scrie CNN. 

Au fost înregistrate și 31 de decese ca urmare a infecțiilor cu coronavirus, 11 victime fiind numai în ultimele 24 de ore, a declarat șeful RKI, Lothar Wieler, în cadrul unei conferințe de presă la Berlin.

Avertizare din partea autorităților 

”Mai multe persoane se vor infecta. Mai multe persoane vor fi aduse în unitățile de urgență și mai multe persoane vor avea nevoie de ajutor respirator și, prin urmare, trebuie să ne temem că nu vor exista suficiente locuri de ventilare”, a spus Wieler.

Germania este doar la începutul focarului de coronavirus, a avertizat Wieler. El a îndemnat oamenii să își păstreze distanța pentru a lupta împotriva pandemiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel