Cazul Caracal. Procurorul Ovidiu Popescu se poate întoarce la muncă. Acesta a fost audiat astăzi la CSM - UPDATE

CSM
CSM

Procurorul Ovidiu Popescu a fost audiat la sediul CSM. 

UPDATE: Procurorul Ovidiu Popescu se poate întoarce la muncă, precizează România TV. Decizia a fost luată de CSM. În ultimele luni, Ovidiu Popescu a fost suspendat din funcție. 

Astăzi însă, după mai bine de două ore de audieri, pocurorului i-a fost ridicată suspendarea de a-și desfășura activitatea. 

Procurorul rămâne însă cu dosarul penal de la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, pentru neglijență în serviciu. 

- Știrea inițială - 

La ora 10 a început ședința în care este audiat procurorul de la Caracal, Ovidiu Popescu. Acesta a ajuns la CSM în urmă cu puțin timp, susține România TV. 

Procurorul care i-a ținut pe polițiști în fața curții lui Gheorghe Dincă riscă să fie exclus din magistratură. La CSM a fost înregistrat un dosar cu grave abateri disciplinare pe numele procurorului. 

De altfel, și Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție are un dosar pe numele acestui procuror. Ovidiu Popescu este urmărit penal pentru gravă neglijență în serviciu, cu privire la modul în care a acționat în ancheta pentru găsirea Alexandrei Măceșanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel