Caz Sorina, FAKE NEWS. Ciutacu: Comanda la mine, vorbește nebunul

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a vorbit în această seară despre zborul pe care familia adoptivă a micuței Sorina l-a pierdut în SUA.

O mare parte din presă au acuzat autoritățile române și compania Tarom că în momentul în care i-au recunoscut în aeroport pe cei trei, soții Săcărin și micuța Sorina, au șicanat familia adoptivă a Sorinei prin controale excesive la îmbarcare, fapt pentru care aceștia au pierdut primul zbor spre Statele Unite fiind nevoiți să își achiziționeze alte bilete. Această informație a fost intens difuzată și mediatizată de o parte a presei.

Jurnalistul Victor Ciutacu a răbufnit azi în direct la România TV și a menționat că este vorba despre un ”fake news” grosolan.

„Atenție, comanda la mine, vorbește nebunul. În primul rând nu există cursă directă București - New York, să terminăm bâlciul. Familia Săcărin avea bilete la Turkish Airlines. Pe cale de consecință angajații Tarom nici dacă voiau să îi violeze nu puteau pentru că nu aveau nicio legătură. S-au dus la ghișeul Turkish Airlines, unde, surpriză, nu lucrează angajații Tarom.

Angajații Tarom și dacă ar lucra la acele ghișee, nu au acces la bagajele respective. Cine a mers în viață cu avionul știe că bagajele sunt puse pe bandă și trecute prin scaner de către cei de la securitate”, a spus Ciutacu.

Ciutacu: Povestea este o minciună

„Familia Săcărin a ajuns cu 20 de minute înainte de decolarea avionului, după închiderea porții. Pe orice bilet de avion, fie că mergeți la Cluj sau New York, scrie clar ora la care se închid porțile. Recomandarea e să se ajungă cu 2 ore înainte. După ce au făcut pe victimele pe acolo cei de la Turkish Airlines au prelungit cu încă 5-10 minute închiderea porților astfel încât să ajungă și ultimii pasageri.

Povestea cu cumpărarea unor noi bilete este o ficțiune, ca să nu spun o minciună. Orice companie serioasă de pe această planetă, Turkish Airlines e una dintre cele mai mari companii, dacă întârzi din cauze independente de tine, cum spuneau ei că au întârziat din cauza autorităților barbare din România, te mută în următoarea cursă. În acest caz, viitorul avion de Istanbul care să aibă o conexiune cu New York. Mă mir că cei de la Tarom, ministrul Transporturilor, toți tac din gură!”, a tunat Victor Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel