Caz FLOREASCA. Declarații de la INML de ultimă oră

INML, declarații în cazul Floreasca
INML, declarații în cazul Floreasca

Informații de ultimă oră de la INML. 

Sunt declarații de la INML, în contextul morții femeii de 66 de ani de la Spitalul Floreasca. Știm că o femeie de 66 de ani a murit la o săptămână după ce a fost arsă pe masa de operație. Femeia suferea de cancer și rolul operației avea scopul de a-i permite să mai trăiască în condiții normale de viață un timp. Din cauza bolii, a arsurii de pe masa de operație, urmate de stop cardip-respirator, femeia s-a stins după o săptămână. 

Declarații LIVE de la INML, făcute de Adriana Francisc, medic primar medicină legală: 

- am recoltat mai multe probe pentru examene de laborator, rezultatul final al autopsiei va fi gata probabil în 2-3 luni- concluzie autopsiei medico-legale, cauzele de deces sunt pe certificatul constatator al decesului, fiind un act medical cu caracter confidențial, pe care l-am dat familiei. 

De ce durează atât de mult până la rezultatul autopsiei? 

principala analiză, examenul de laborator, este examenul histopatologic, care are o durată, prin timpii de lucru, de cel puțin două luni, fiecare etapă de lucru. 

- la autopsie, arsurile nu aveau semne de infecție, arătau în curs de vindecare, suprafața afectată fiind de circa 30% din suprafața corporală, fiind pe părțile laterale ale corpului și posterior. 

- vom solicita poliției date de anchetă, imaginile video, documentația tehnică corespunzătoare aparaturii din sala de operație. 

- avem nevoie de toate datele, autopsia medico-legală, având implicații juridice, se face cu punerea la dispoziție a întregului material, noi solicităm întotdeauna toate datele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel