Caz Alexandra din Caracal. Christian Ciocan: Solicităm imperativ Procurorului General să intervină

Ciocan
Ciocan

Biroul de presă al Federației Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România „Al. I. Cuza" este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

”Având în vedere că în ultimele zile au apărut în media foarte multe informații neoficiale, care au indus populației o stare de nesiguranță și neîncredere în instituțiile statului, fapt ce poate crea o gravă criză de sistem, solicităm imperativ Procurorului General al României, declanșarea procedurilor de verificare a acestor aspecte, pentru ca Președintele României, Guvernul României, cetățenii României, comunitatea internațională să cunoască adevarul în mod oficial.

Precizăm că:

Dacă informațiile apărute în mass-media sunt reale, aceasta înseamnă că au fost furnizate date din cadrul urmăririi penale, lucru extrem de grav. Dacă informațiile apărute în mass-media nu sunt reale, aceasta înseamnă că opinia publică a fost adusă în starea de surescitare, tocmai pe acest fond.

Mai mult, în cursul zilei de 28.07.2018, în cadrul emisiunilor de știri ale posturilor de televiziune a apărut informația referitoare la decesul celor doua fete din Caracal, înainte ca familiile acestora să fi fost informate oficial, fapt ce a determinat deplasarea în regim de urgentă a ambulanței la fața locului.

România are nevoie de instituții puternice, moderne, democratice care să aigure realizarea siguranței cetățeanilor și să garanteze apărarea drepturilor fundamentale ale acestora”, a transmis director de Comunicare și Purtător de Cuvânt al F.S.D.P.R, Comisar- șef de poliție Christian Ciocan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel