Cătălina Ponor, pilot de raliu. Debut inedit

Romania's Catalina Ponor competes in the women's gymnastics floor exercise final in the North Greenwich Arena during the London 2012 Olympic Games
Romania's Catalina Ponor competes in the women's gymnastics floor exercise final in the North Greenwich Arena during the London 2012 Olympic Games

Gimnasta Cătălina Ponor va participa la raliul Harghitei alături de Hary Dumitraş, preşedintele Federaţiei Române de Rugby şi Alex Filip, cel mai bine clasat pilot român din Campionatul European de Raliuri și în 2016.

Alex Filip, cel mai bine clasat pilot român din Campionatul European de Raliuri și în 2016, va lua startul în acest weekend și la ultima etapă din Campionatul Național. 
 
La testele de pregătire pentru etapa de la Harghita, Alex Filip îi va avea în dreapta în postura de copiloți pe Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică, și pe Harry Dumitraș, fost căpitan al naționalei de rugby și actualmente președintele Federației Române de Rugby.
 
 Am încercat de multe ori să fac un schimb de experiență cu sportivi din alte discipline și sunt onorat că îi voi avea în mașină alături de mine pe Cătălina Ponor și Harry Dumitraș. Nu șiu dacă voi avea eu curaj să urc pe bârnă după această etapă, dar sigur mi-ar plăcea să joc măcar câteva minute într-un meci de rugby– a spus Alex Filip.
 
Raliul Harghitei va începe joi, 6 octombrie cu startul festiv în Piața Marton Aron de la ora 20:00, urmând ca vineri și sâmbătă să se desfășoare cele 12 probe speciale cu o lungime de 121,76 km.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel