Carmen Dan, despre abrogarea OUG

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a afirmat sâmbătă, întrebată dacă susține o retragere a OUG privind modificarea Codurilor penale, că "orice soluție care ar duce la detensionarea situației este benefică".

"Apreciez că orice soluție care ar duce la detensionarea situației este benefică", a declarat ministrul de Interne la Parlament.

Ea a explicat că a avizat favorabil această OUG, deoarece există prevederi în competența exclusivă de implementare a Inspectoratului General al Poliției Române.

Despre un eventual miting organizat de PSD, Carmen Dan s-a declarat convinsă că social-democrații se vor strânge într-o ședință de analiză și vor lua cea mai bună decizie, scrie Agerpres.

"Nu discutăm despre astfel de soluții. Din perspectiva ministerului, obiectivul nostru este să ne luăm toate măsurile pentru a nu ajunge în situația să avem violențe în stradă. Noi încercăm să protejăm cetățenii, sens în care am transmis un set de recomandări pe toate canalele de comunicare ale ministerului, inclusiv prin Jandarmerie, Poliție și celelalte arme și rugăm cetățenii să aprecieze și să fie atenți la aceste semnale", a spus ministrul de Interne, întrebată dacă se așteaptă la violențe în stradă, în contextul în care PSD ar putea organiza un miting.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel