Carmen Brumă, dietă pentru viitoarele mirese. Slăbești până la 10 kilograme, înainte de nuntă

Carmen Brumă le oferă viitoarelor un program special de slăbit, care le va ajuta să piardă în greutate şi să poată îmbrăca rochia mult visată pentru marele eveniment.

Creat de Carmen Brumă, programul de slăbit "Intră în rochia de mireasă", te poate ajuta să slăbești între 5-10 kilograme, în 8 săptămâni, potrivit informațiilor prezentate pe carmen-bruma.ro. Planul alimentar se adresează persoanelor sănătoase care vor să slăbească înaintea unui eveniment important din viaţa lor.

Carmen Brumă, planul dietei "Intră în rochia de mireasă"

Dieta vândută de Carmen Brumă constă în 3 mese pe zi şi o gustare, dar și câteva reguli generale (când mâncaţi, cu ce înlocuiţi alimentele care nu vă plac, cum gătiţi ). Prin programul "Intră în rochia de mireasă", Carmen Brumă le oferă viitoare mirese și o serie de reţete, accesul în comunitatea de pe Facebook, unde poţi lua legătura direct cu vedeta şi alte persoane care urmează dieta.

Se poate slăbi între 5-10 kilograme, în funcţie de stricteţea cu care este urmat regimul, compoziţia corporală, numărul de kilograme, istoricul de diete pe care-l aveţi, nivelul de activitate fizică , vârstă, sex.

Vezi și: Carmen Brumă, dietă în post. Cum să nu te îngrași: Reguli, alimente recomandate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel