Carmen Bejan rămâne în închisoare pentru a naşte

Magistrații Tribunalului Arad au respins, luni, cererea fostei studentă la Medicină, Carmen Bejan, privind întreruperea pedepsei cu închisoarea pentru a naşte şi a-şi creşte copilul, decizia putând fi atacată cu recurs.

Judecătorii arădeni s-au pronunţat, luni după-amiază, în cazul fostei studente la Medicină Carmen Bejan - condamnată după ce a participat la uciderea şi tranşarea unui bărbat - care solicitase întreruperea pedepsei cu închisoarea pentru a naşte şi a-şi creşte copilul în libertate, până când acesta va împlini un an.

Instanţa anunţa că a primit raportul de expertiză medico-legală care confirmă existenţa sarcinii de cinci luni şi jumătate, iar avocata lui Carmen Bejan spunea că solicitarea de întrerupere a pedepsei "nu este pentru petentă, ci pentru copilul care se va naşte".

Carmen Bejan s-a adresat şi ea instanţei, susţinând că "nu este niciun plan diabolic de a scăpa de pedeapsă" şi că îşi doreşte o familie.

Totuşi, procurorul a insistat ca solicitarea să nu fie admisă pentru că "în mod evident a fost formulată pentru petent, nu pentru copil, care nu s-a născut încă".

Citește și:

Ipoteze în cazul studentei la medicină rămasă gravidă în penitenciar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel