Andreea Esca, despre plecarea de la PRO TV: Am abandonat. Nu sunt atât de deschisă la risc

Foto: Youtube Pro TV
Foto: Youtube Pro TV

Andreea Esca a vorbit despre plecarea de la PRO TV.

Andreea Esca a fost invitată în emisiunea lui Marius Manole de pe Youtube, acolo unde, printre altele, a vorbit despre plecare de la PRO TV.

Dezvăluirile celebrei prezentatoare vin după o perioadă în care mai multe vedete au plecat de la PRO TV, printre acestea nemărându-se Florin Călinescu, Cove și Oana Cuzino. 

Astfel, Andreea Esca a explicat faptul că nu s-a gândit niciodată la acest lucru atât de serios, mai ales că are un contract semnat pe o perioadă nedeterminată.

Întreabată până când se gândeşte să rămână la pupitrul ştirilor, Andreea Esca a răspuns:

"Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări mult mai mult preț pe… să fii tânără, să arăți bine. Depinde și de emisiune. Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești".

"Nu sunt atât de deschisă la risc"

În plus, Andreea Esca a mai spus că şi-a dorit la un moment dat să facă un talk-show al său, dar s-a răzgândit destul de repede pentru că un astfel de proiect ar fi obligat-o să renunțe la știri.

"Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor.

Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat", a spus Andreea Esca.

"Sunt dură cu colegii mei"

Vedeta susține că este extrem de organizată atunci când vine vorba despre munca sa și că este destul de dură cu oamenii alături de care lucrează pentru că îşi doreşte ca totul să iasă cât mai bine.

"Sunt dură cu colegii mei.

La fel de dură cum sunt cu mine, râdem, glumim, dar nu părăsim incinta. Sunt amuzantă, dar când e de treabă, suntem serioşi. Aş da afară dacă mi-ar promite cineva ceva şi nu s-ar ţine de cuvânt. Doar dacă ai murit poţi să te scuzi, din punctul meu de vedere. Dacă am vorbit o chestie, vreau să rămână aşa", a mai spus Andreea Esca în emisiunea lui Marius Manole.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel