Care este legatura între 5G și COVID-19? Răspunsul VIRAL al unui profesor de Sănătate Publică

Care este legatura între 5G și COVID-19 este una dintre întrebările momentului din pandemia de COVID-19. Iată ce a răspuns un profesor de Sănătate Publică. 

Subiectul referitor la legătrua dintre antenele 5G și pandemia de COVID-19 a luat amploare în ultima perioadă, iar pe baza lui s-au născut o mulțime de știri false, distribuite de milioane de oameni. 

Răzvan Cherecheș, prefesor de Sănătate Publică la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, a răspuns la această întrebare prin intermediul unui videoclip, cu explicația pe înțelesul tuturor. 

"Niciuna. Nu există nicio conexiune demonstrată între 5G și coronavirus. Cei care susțin această relație spun că acolo unde există puține antene 5G, există și puține infecții cu coronavirus. În mod evident, antenele 5G se instalează acolo unde sunt multe telefoane. Unde sunt multe telefoane, sunt mulți oameni, unde sunt mulți oameni, sunt multe infecții cu coronavirus. Alt argument este că în Wuhan s-au instalat antena 5G înainte de începerea epidemiei. Nu dați Share la orice informație de pe internet, există oameni care profită și fac bani de pe urma faptului că dați click și share pe informații false", a spus Răzvan Cherecheș. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel