Campionatul Mondial de fotbal. Argentina, preferata rușilor. Putin l-a felicitat pe Alberto Fernandez pentru victoria echipei naționale

Campionatul Mondial de fotbal. Argentina, preferata rușilor. Putin l-a felicitat pe Alberto Fernandez pentru victoria echipei naționale / Foto: Pixabay
Campionatul Mondial de fotbal. Argentina, preferata rușilor. Putin l-a felicitat pe Alberto Fernandez pentru victoria echipei naționale / Foto: Pixabay

Aproape fiecare al patrulea rus care a urmărit Campionatul Mondial de fotbal a sprijinit Argentina.

Aproximativ o treime dintre ruși (30%) au urmărit Cupa Mondială din Qatar - fiecare al unsprezecelea (9%) a urmărit în mod regulat meciurile din cadrul Campionatului Mondial de fotbal, fiecare al cincilea rus (21%) a primit informații din comunicate de presă, potrivit unui sondaj realizat de VTsIOM, scrie Interfax.

Rezultatele studiului, publicat luni pe site-ul centrului, au arătat că naționala Argentinei a devenit principala favorită a fanilor ruși care au urmat campionatul. Aproape fiecare al patrulea respondent (24%) care a urmat campionatul a susținut echipa de fotbal a Argentinei.

Întrebați de sociologi despre ce echipă au susținut respondenții, permițând până la trei răspunsuri, 18% dintre cei care au urmat campionatul au notat echipa Franței, 17% dintre respondenți au preferat fotbaliștii marocani și fiecare al șaptelea (14%) i-a preferat fotbaliștii brazilieni.

Potrivit VTsIOM, 9% dintre rușii care au urmat campionatul au susținut echipa portugheză, iar 8% dintre cei chestionați au susținut echipa sârbă. Sondajul telefonic pentru toată Rusia a fost realizat pe 11 decembrie 2022 în rândul a 1600 de respondenți cu vârsta de 18 ani și peste.

Putin l-a felicitat pe președintele Argentinei pentru victoria echipei naționale la Cupa Mondială

Președintele rus Vladimir Putin l-a felicitat duminică pe liderul argentinian Alberto Fernandez pentru victoria naționalei Argentinei la Cupa Mondială din Qatar.

"Vladimir Putin tocmai a avut o conversație telefonică cu președintele argentinian Fernandez și l-a felicitat călduros pentru victoria naționalei Argentinei la Cupa Mondială", a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov.

Reamintim că jucătorii echipei naționale a Argentinei i-au învins pe rivalii din Franța în finala Cupei Mondiale. Timpul principal al jocului de la Lusail s-a încheiat cu scorul de 2:2. În prelungiri, echipele au mai marcat un gol - 3:3. La loviturile de departajare, argentinienii au fost mai preciși.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel