Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Ronaldo, cel mai frumos gol. VIDEO

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Fiecare finala a Cupei Mondiale are nevoie de mari jucători pentru a produce spectacol și pentru astfel de momente de neuitat există jucători ca Ronaldo. 

Deși un meci în faza grupelor, confruntarea între Portugalia și Spania s-a desfășurat ca o finală. Ambele echipe, Portugalia, campioană europeană en titre și Spania campioana la penultimul turneu european au oferit 90 de minute de regal fotbalistic cu șase goluri memorabile. 

Cum era de așteptat, starul confruntării a fost atacantul lui Real Madrid și al echipei Portugaliei Cristiano Ronaldo. Câștigătorul a trei Ghete de aur a reușit un hattrick de zile mari care i-a confirmat încă o dată valoarea de peste 100  de milioane de euro de pe piața transferilor. Cu toate acestea, golul care a lăsat publicul cu gura căscată a fost chiar cel al egalării din minutul '88 al meciului, când Ronaldo a transformat în vinclu o lovitură liberă, lăsând portarul Spaniei David de Gea fără reacție. Scorul a devenit 3 - 3 iar Ronaldo a închis tabela de marcaj pentru cel mai frumos meci de până acum al Cupei Mondiale 2018.

Vezi aici golul care a stabilit scorul final Portugalia - Spania: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel