Bușoi: Interzicerea mitingului diasporei, în 10 august, o golănie a administrației PSD

Protest guvern
Protest guvern

Cristian Bușoi, președinte PNL București, a declarat că ”decizia administrației PSD din București, în lipsa doamnei Firea, semnată cu mâna unui domn viceprimar, care prin exprimările sale publice atacă des bunul simț și limba română, este o golănie politică pesedistă”.

”Pentru că administrația PSD-Firea știe că puterea stă în pixul ei și pentru că are tupeul să folosească o interpretare abuzivă a Legii 60/1991 privind adunările publice, a decis să blocheze mitingul diasporei din 10 august, la București.

Pretextul folosit de administrația PSD și anume că mitingul diasporei durează până la ora 23:00 este o aiureală, din moment ce mitingul PSD din luna iunie a durat vesel și neîntrerupt tot până la aceeași oră.

Atunci administrația PSD nu doar că nu s-a mai dovedit deloc scrupuloasă cu analiza adunării publice pesediste, ba chiar a susţinut mitingul cu dna Firea activă pe scenă în faţa manifestanţilor PSD aduşi din provincie şi care nu ştiau că, în Bucureşti, în mandatul doamnei Firea, pentru a ajunge cu maşina de la Victoriei la Universitate, adică pentru o distanța de trei kilometri, petreci tot atât timp cât, cu trenul, de la Bucureşti la Buzău.

Dar pentru acest tip de probleme PSD are două soluţii: un abuz și o minciună.

1. Abuzul, genul de atitudine de a pune pumnul în gură Opoziției, fie ea civică sau politică;

2. Minciuna, niște spoturi aiuritoare cu care primarul Capitalei ne bombardează de zile întregi în care adevărul se întrevede din fundal împotriva dorinței realizatorilor și anume faptul că principala promisiune electorală a dnei Firea: „îmbunătățirea traficului din Capitală în 15 luni de la preluarea mandatului" a fost o minciună, doamna primar spunând că "mai are nevoie de timp pentru că doi ani nu sunt suficienți să facă ceva" ”, a transmis Cristian Bușoi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel