BRAVO, AI STIL, 15 iunie 2019. Ținute făcute praf de jurați. O fostă concurentă oferă un moment BOMBĂ!

Gală Bravo, ai stil!, 15 iunie 2019
Gală Bravo, ai stil!, 15 iunie 2019

BRAVO, AI STIL, 15 iunie 2019. O nouă ediție „Bravo, ai stil”, difuzată sâmbătă, la Kanal D, vine cu noi provocări pentru concurente. Este o GALĂ incendiară, unde reproșurile predomină emisiunea. O fostă concurentă oferă un moment BOMBĂ! 

Elena ocupă fotoliul roșu, are protecție pentru gala de sâmbăta viitoare, 22 iunie. 

Ilinca Vandici dezvăluie surpriza serii! Care dintre Corina și Elena va fi protejată în gala următoare?

Irina o votează pe Elena.

Nadina o alege pe Elena.

Bianca este de partea Corinei.

Clasament: Primul loc - Corina, 13 puncte

                   Ultimul loc- Nadina, 3 puncte


Update 5: A cincea concurentă este Corina. Ținuta concurentei este catalogată de Cătălin Botezatu "nici rea, nici bună", iar Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu sunt plăcut surprinși de apariția Corinei. 

Note: Cătălin Botezatu – 3; Raluca Bădulescu – 5; Maurice Munteanu - 5.

Update 4: După numărul Elenei, a urcat pe scenă Bianca. Momentul Biancăi taie răsuflarea...la propriu, din cauza pufului de pene. La un moment dat, din trupa de dans a Biancăi este deconspirată Valeria:"M-am întors în competiție!". Bineînțeles, este o glumă. Fosta concurentă a venit doar să o sprijine pe Bianca. Ținuta primește laude din partea Ralucăi Bădulescu, despre care spune că este "magistrală". În schimb, show-ul nu s-a ridicat la așteptări. Cătălin Botezatu s-a arătat deranjat de puful de pene din platou.

Note: Cătălin Botezatu – 2; Raluca Bădulescu – 4; Maurice Munteanu - 3.

Update 3: A urmat Elena. Concurenta mărturisește că familia Nadinei o jignește, adresându-i mesaje defăimătoare. Elena amenință că va acționa în instanță. Botezatu consideră momentul Elenei cel mai bun din această gală, iar ținuta primește laudele juraților. În ciuda scandalului cu Nadina, Elena a reușit să iasă din carapace, oferind o apariție superbă.

Note: Cătălin Botezatu – 5; Raluca Bădulescu – 4; Maurice Munteanu - 4.

Update 2: A doua concurentă este Irina, care oferă un show electrizant pe melodia "I Love Rock 'n' Roll". Spectacolul este aplaudat de jurați. Însă ținuta nu este ce trebuie! Maurice îi reproșează Irinei că a încurcat temele, gafă care va fi depunctată. Irina reprezintă ținuta anilor '90, nicidecum '50. Deși întotdeauna coregrafia Irinei a fost de nota 10, în această seară, este de nota 1. 

Note: Cătălin Botezatu – 2; Raluca Bădulescu – 2; Maurice Munteanu - 3.

Ilinca Vandici face o remarcă despre fotoliul roșu din platou. Însă menține suspansul în rândul concurentelor.

Update 1: Nadina este prima concurentă care deschide Gala de sâmbătă seară. Rivalitatea dintre Nadina și Corina a atins cote maxime! Cele două concurente își aduc acuze grave. Plecând de la afirmațiile jurațiilor, scandalul a degenerat în platoul emisiunii! Nadina este acuzată că se votează singură. Ținuta Nadinei este aspru criticată și de Elena, care afirmă că este paralelă cu moda.

Cătălin Botezatu avea așteptări mari de la Nadina, însă ținuta din această seară lasă de dorit. De aceeași părere este și Raluca Bădulescu, care o taxează pe concurenta Nadina. Maurice Munteanu: "Nu ai nicio legătură cu moda! Ți-aș da 0!"

Note: Cătălin Botezatu – 1; Raluca Bădulescu – 1; Maurice Munteanu - 1.


Gala din această seară are tematica “Anii ’20 vs. Rock’n Roll”


BRAVO, AI STIL, 15 iunie 2019. Gala de astăzi va fi una presărată cu surprize pentru concurente, iar la finalul competiției, Ilinca Vandici face un anunț important. Despre ce este vorba, aflați în această seară, de la ora 22:00, la Gala “Bravo, ai stil!”.

BRAVO, AI STIL, 15 iunie 2019. Finala competiției se apropie cu pași repezi, iar cele 5 concurente rămase în competiție luptă să le demonstreze juraților că sunt cele mai bune și că fiecare dintre ele merită titlul suprem. Însă, jurații taie în carne vie atunci când tinerele o dau în bară.

BRAVO, AI STIL, 15 iunie 2019. Se anunţă o ediţie cu multă adrenalină, suspans, laude, dar şi acuzații. În timpul emisiunii, jurații fac praf concurentele, iar acuzațiile curg pe bandă rulantă.

BRAVO, AI STIL, 15 iunie 2019. În fiecare săptămână are loc câte o gală live unde o concurentă va părăsi emisiunea "Bravo, ai stil!". La fel se va întâmpla și în această seară, când fanii emisiunii trebuie să accepte că poate chiar preferata lor va părăsi emisiunea de fashion de la Kanal D!

BRAVO, AI STIL, 15 iunie 2019. Rămâneți pe DCNews pentru a afla informații cheie din Gală, precum și ce concurentă va părăsi competiția sâmbătă seară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel