Bolnavii de cancer, fără medicamente. Bogdan Chirieac: Tremură foarte tare. De grija noastră tremură

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat situația în care se află bolnavii de cancer care, de peste zece zile, nu pot beneficia de tratament.

"Cu siguranță înseamnă condamnare la moarte pentru majoritatea pacienților care au fost programați în Institutul Oncologic pentru o șansă la viață. Ministerul Sănătății, care ar fi trebuit să dialogheze cu noi, și-a rezervat timp doar pentru Asociația MagiCamp, gașca, nu pot să le spun altfel. Cu noi nu a comunicat deloc. Și vă comunicam nu doar eu atunci, acum două luni, despre problemele cu care ne confruntăm. Reprezentantul nostru din Comisia de Oncologie de la Ministerul Sănătății, pus de Voiculescu, este o doamnă care locuiește în Olanda. Deci comunicarea cu Ministerul Sănătății, dacă vrem să o facem, trebuie să o facem prin Olanda.", a declarat Cezar Irimia la Realitatea Plus.

"Tot domnul Voiculescu conduce Ministerul Sănătăţii"

"Nu avem niciun fel de îndoială în privinţa domnului Vlăduț Vasilică Voiculescu. Problema noastră, în acest moment, este că, dacă atunci când era ministru en titre semna pentru domnia sa doamna doctor Andreea Moldovan, secretar de stat, dar dânsul se afla în spate cu aceste aberaţii - deci te ocupi din Olanda de medicamentele pentru cancer pentru adulți şi mai ales pentru copilaşi, acolo e ceva inacceptabil din toate punctele de vedere, și  acum, ce vedem? Că s-a retras domnul Voiculescu, vrea să fie consilier onorific, că, până la urmă, nimeni nu a infirmat acest zvon cu adevărat, şi şi-a pus pe altcineva, colaborator foarte apropiat - pe această doamnă Ioana Mihăilă - în locul său. Practic, de facto, tot domnul Voiculescu conduce Ministerul Sănătăţii. Nu s-a întâmplat absolut nimic bun la Ministerul Sănătăţii", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

"Sănătatea, în România, este bugetată, sigur. Sunt bani cu care poţi face multe lucruri bune. Acum şi domnul ăsta din Olanda sunt convins că tremură foarte tare acolo unde este... De grija noastră tremură", a mai spus Bogdan Chirieac.

Vezi și: Bolnavii de cancer, fără citostatice. Cezar Irimia: Reprezentantul Comisiei de Oncologie pus de Voiculescu în MS locuiește în OLANDA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel