Bogdan Stanoevici şi-a anunţat candidatura pentru Primăria Capitalei

Bogdan Stanoevici
Bogdan Stanoevici

Actorul și fostul ministru Bogdan Stanoevici va candida la alegerile pentru Primăria Capitalei, susținut de ADER, transmite partidul într-un comunicat de presă. Printre problemele subliniate de Stanoevici pentru București se numără situația spitalelor, dar și metroul.

„Partidul ADER și-a lansat candidatul pentru Primăria Capitalei. Fostul ministru și secretar de stat, Bogdan Stanoevici, va fi cel care va candida din partea partidului ADER în cursa pentru scaunul de primar general al Bucureștiului. (...) În acest moment, Bogdan Stanoevici este directorul Circului Metropolitan București, post obținut în urmă concursului de management desfășurat în anul 2017”, transmite ASER. Stanoevici subliniază că printre problemele majore pe care le are Municipiul București se numără situția spitalelor.

„De 40 de ani fac meseria de actor. Important este să avem misiune pe termen mediu și lung, să analizăm ce s-a făcut bine și să contiuam, dar și să facem ce trebuie pentru București. Schimbarea înseamnă să îmbunătățim lucrurile pentru oameni. Deciziile trebuie luate ca și o concluzie, adică să se ia de jos în sus, să adoptăm ceea ce vor oamenii. Eu aș începe cu spitalele. Cred că este cea mai prioritară problema din Capitală”, a susținut Stanoevici, în comunicatul remis Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel