Bogdan Planic, FCSB, transfer. Fundașul central dorit de Becali

A ieșit la iveală numele fundașului central dorit de Steaua, al cărui transfer a picat după ce Gigi Becali s-a lăudat că jucătorul este ca și transferat.

Fundașul dorit cu insistență de steliști este Bogdan Planic, care joacă în campionatul Serbiei, la Vojvodina.

În urmă cu mai puțin de o săptămână el a fost la un pas să semneze cu FCSB, dar Gigi Becali a făcut publice negocierile şi transferul a picat. Sârbii au ridicat imediat pretențiile financiare, pentru că în jocul transferului ar mai fi intrat și o echipă din Turcia. Dacă inițial s-a ajuns la un acord pentru 300 000 de euro, Vojvodina aproape că a dublat prețul de transfer, cerând 500 000 de euro. Becali nu a fost de acord să mai plătească această sumă, însă a revenit asupra deciziei după ce FCSB a reușit să treaca de Plzen. 

Bogdan Planic este un fundaş central ce măsoară 1,91 metri, are 25 de ani şi are o prezenţa în naţionala de tineret a Serbiei. Vojvodina l-a transferat în vara trecută de la OFK Belgrad. Însă oficialii clubului s-au arătat dispuşi să renunţe la el după numai un an, deşi în sezonul trecut a avut 32 de apariţii şi un gol, conform prosport.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel