Valerică Găman, transfer oficial la FCSB. Prima declarație a fundașului

Valerică Găman - Pagina de Facebook FCSB
Valerică Găman - Pagina de Facebook FCSB

Valerică Găman a semnat oficial cu FCSB și a oferit prima declarație în calitate de jucător al echipei pregătite de Nicolae Dică.

„Bine ai venit, Valerică Găman! FC Steaua București anunță că a ajuns la un acord cu Valerică Găman, jucător care va evolua pentru echipa noastră în următorii doi ani.

Fundașul provenit de la Karabuskpor va purta tricoul cu numarul 25 și se va alătura imediat lotului condus de Nicolae Dică.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Marius Valerică Găman este un fundaș central născut pe 25 februarie 1989, la Băilești, care a început activitatea fotbalistică la Universitatea Craiova. A evoluat pentru olteni timp de cinci ani, iar în primăvara lui 2011 a semnat cu Dinamo, echipă la care a rămas doar pentru câteva luni. În august 2011 a semnat cu Astra Giurgiu, echipă alături de care a câștigat titlul de campion, Cupa României și Super Cupa României. În iulie 2016 a trecut la Karabukspor, din Turcia, pentru care a jucat până în ianuarie 2018. Are 14 prezențe la echipa națională a Romaniei, pentru care a înscris un gol.

„Sunt foarte bucuros pentru faptul că am ajuns la cea mai bună echipă din România, care an de an joacă în cupele europene și este singura calificată în primavara europeană. îmi doresc să fiu sănătos și să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele", a declarat Găman, in exclusivitate pentru www.steauafc.com.", este mesajul postat de FCSB pe pagina oficială de Facebook. 

Valerică Găman, în vârstă de 28 de ani este cotat la 1,2 miliaone de euro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel