Bogdan Chirieac: Iohannis, cec în alb pentru Ciolacu

Ciolacu
Ciolacu

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat afirmaţiile preşedintelui Iohannis cu privire la noul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu. Şeful statului a îndemnat la răbdare în ceea ce priveşte activitatea noului şef al Camerei, acesta fiind "un cec în alb" pentru Ciolacu, în viziunea lui Bogdan Chirieac. 

"Un fapt pozitiv pentru domnul Marcel Ciolacu, noul şef al Camerei Deputaţilor, este că domnul preşedinte a spus 'să vedem ce va face în procesul de legiferare'. Asta înseamnă că domnul Iohannis se aşteaptă ca moţiunea de cenzură să nu treacă, ceea ce înseamnă că Marcel Ciolacu va rămâne în funcţie. Domnul Ciolacu are cale liberă de la Cotroceni, nu este respingere de plano ca la Titus Corlăţean, nu e demitere ca la Carmen Dan şi domnul Meleşcanu. Domnul Ciolacu primeşte un cec în alb, aş zice, de la preşedinte", a declarat Bogdan Chirieac. 

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, într-o conferinţă de presă susţinută la Cotroceni, că Marcel Ciolacu va fi analizat în funcţie de influenţa pe care o are asupra procesului de legiferare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel