Bill Gates, PREDICȚIE sumbră. "Doar NOROCUL ne-a salvat. COVID-19, la fiecare DOUĂ decenii"

Miliardarul Bill Gates, care avertiza încă din anul 2015 că omenirea se va confrunta cât de curând cu o pandemie, revine cu noi predicții. Iată ce avertisment a transmis acesta. 

Acesta avertizează factorii de decizie de pretutindeni că, dacă nu vor investi serios în politicile de sănătate și nu vor pune accent pe prevenție, ne vom confrunta cu situații ca cea provocată acum de COVID-19, la fiecare două decenii.

Bill Gates a vorbit într-un interviu pentru Financial Times despre faptul că apariția unor astfel de maladii este inevitabilă în condițiile mobilității fără precedent a populației, care are loc în zilele noastre. El a declarat că doar norocul ne-a salvat până acum de situații de o gravitate așa de mare cum este cea provocată de COVID-19

Iată ce a spus fondatorul Microsoft

„Când au fost Ebola...SARS, MERS am fost norocoși că nu s-au transmis foarte repede. Nu au fost viruși respiratori unde cineva care nu prezenta simptome și care putea să se deplaseze nestingherit putea răspândi boala în unele cazuri chiar și la zeci de persoane.

Scopul discuției era să încurajez guverne să facă investițiile ca să putem răspunde foarte rapid și să putem ține numărul celor infectați foarte foarte jos. Din păcate, acesta nu este un caz în care să pot spune 'hei, v-am spus eu că așa o să fie' pentru că nu am folosit acel timp când era clar că e cea mai mare amenințare de a ucide milioane de oameni, să avem diagnosticarea pregătită, să fim gata să ridicăm o facilitate de a produce vaccinul", a declarat Bill Gates, citează substantial.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel