Bilanț TRAGIC în FRANȚA - 11 aprilie. Încă 635 de MORȚI în 24 de ore

Bilanţul infectării cu COVID-19 din Franța este la fel de tragic. 635 de persoane au murit doar în ultimele 24 de ore.

Epidemia de COVID-19 a cauzat până acum moartea a 13.832 persoane în Franţa, cu 353 decese înregistrate în ultimele 24 de ore în spitalele franceze şi 290 în azilurile pentru persoane în vârstă, a anunţat sâmbătă Jerome Salomon, director general în Ministerul Sănătăţii de la Paris, transmit AFP şi Reuters.

Numărul persoanelor internate la Terapie Intensivă, în scădere

Numărul pacienţilor aflaţi în secţiile de terapie intensivă din spitalele franceze a scăzut sâmbătă la 6.883, faţă de 7.004 în ziua anterioară.

Pare să se profileze un platou epidemic foarte ridicat. Trebuie absolut să rămânem vigilenţi, a subliniat Salomon într-o conferinţă de presă cotidiană, subliniind că presiunea spitalicească rămâne sporită, cu peste 2.000 de noi internări în ultimele 24 de ore.

Ce spune Emmanuel Macron

El a ţinut să precizeze că pentru a treia zi consecutivă numărul pacienţilor în stare gravă internaţi în secţiile de terapie intensivă a înregistrat o scădere în 24 de ore.

Încă nu este momentul să ne relaxăm. Avem timp să ne gândim la modalităţile optimale de ieşire din izolare, a insistat oficialitatea franceză, în contextul în care preşedintele Emmanuel Macron urmează să precizeze luni seară durata prelungirii dincolo de 15 aprilie a stării de urgenţă instituite în 17 martie, citează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel