Bierhoff nu exclude revenirea lui Mats Hummels la naţionala Germaniei

 Team managerul selecţionatei de fotbal a Germaniei, Oliver Bierhoff, a sugerat că fundaşul Mats Hummels (Borussia Dortmund) ar putea reveni la Nationalmannschaft, deşi selecţionerul Joachim Loew părea că a renunţat la serviciile lui, relatează AFP.

Comunicarea a creat impresia că a fost o excludere definitivă de la echipa naţională, dar eu am spus mereu că nu am forţat retragerea nimănui, a declarat Bierhoff cu prilejul unei emisiuni la Sky Germania.

În luna martie, selecţionerul Joachim Loew a provocat stupoare când s-a deplasat personal la Munchen pentru a-i anunţa pe Mats Hummels, Jerome Boateng şi Thomas Mueller că nu va conta pe ei în preliminariile EURO 2020, pentru a da o şansă noii generaţii.

Hummels, 30 ani, a primit vestea cu durere, dar evoluţiile sale de la Dortmund, coroborate cu accidentarea pe termen lung a lui Niklas Suele, din centrul defensivei Germaniei, i-ar putea aduce o nouă convocare.

La acel moment, mi s-a părut totul foarte clar, mai ales pentru jucători precum Niklas Suele sau alţii, să spun: 'Nu mai contăm pe voi, avem alte proiecte şi nu mai discutăm acest subiect în următoarele luni'. Dar, în fotbal, nu poţi exclude niciodată nimic, a adăugat Biefhoff.

Hummels a strâns 70 de selecţii pentru Germania şi a marcat 5 goluri. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel