Biden, reacție după mesajul CDC de renunțare la mască: Șansele ca virusul să fie transmis în aer liber sunt foarte scăzute

Biden, reacție după mesajul CDC de renunțare la mască de către persoanele vaccinate  /  Sursă foto: Pixbay
Biden, reacție după mesajul CDC de renunțare la mască de către persoanele vaccinate / Sursă foto: Pixbay

Președintele Statelor Unite ale Americii a venit cu un mesaj, ca urmare a recomandării Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor de renunțare la mască în aer liber pentru persoanele vaccinate.

Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (Centers for Disease Control and Prevention, abreviat CDC) din Statele Unite a afirmat că oamenii care au primit vaccinul împotriva coronavirusului nu ar mai trebui să poarte masca decât dacă sunt în mulțime (citește mai mult AICI).

Joe Biden, reacție după mesajul CDC

La scurt timp, președintele Joe Biden a abordat declarația CDC care spune că persoanele vaccinate nu au nevoie de măști în aer liber:

"Mai devreme, CDC a făcut un anunț important. Începând de astăzi, dacă sunteți complet vaccinați și stați în aer liber, nu într-o mulțime mare, puteți să nu purtați mască", a spus președintele, menționând că măștile sunt încă necesare în spații aglomerate, cum ar fi un concert muzical, indiferent dacă e închis ori în aer liber. 

Când vine vorba de a vă vedea cu un grup de prieteni în parc sau vreți să mergeți la un picnic, „puteți face acest lucru fără mască”, a spus președintele, menționând că agenția federală de sănătate a reușit să-și schimbe îndrumarea deoarece „șansele ca virusul să fie transmis în aer liber sunt foarte scăzute."

"Dacă sunteți vaccinați, puteți face mai multe lucruri în siguranță, atât în interior cât și în exterior", a continuat președintele. "Pentru cei care nu au fost imunizați, acesta este un alt motiv bun pentru a vă vaccina. Este vorba despre salvarea vieții celor din jur; este despre revenirea la viața normală", a conchis președintele, potrivit FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel