Becali spune că Ciolacu a promis că duce FCSB în Ghencea: E om cuminte, la locul lui

Gigi Becali/ foto captură video Trinitas
Gigi Becali/ foto captură video Trinitas

Gigi Becali, finanţatorul FCSB, a anunţat că echipa sa ar putea juca în Ghencea. Cel puţin, asta ar fi promis Marcel Ciolacu într-o discuţie cu Gigi Becali. 

"Ieri am fost la Patriarhie, a fost și președintele PSD-ului, domnul Ciolacu. Mi-a zis 'Domnule Becali, avem obligația să rezolvăm problema Stelei. Vă promit și mă țin de cuvânt că vom rezolva problema Stelei și va juca (n.r. - FCSB) în Ghencea'. Eu am încredere, e un om cuminte, la locul lui. Eu cred că se va ține de cuvânt. Probabil că Mihai Tudose va fi ministrul Apărării și va vedea. Încet, încet, vom câștiga și în instanță. Dacă eu aduc 200 de milioane de euro în România… nu i-am băgat la saltea, i-am băgat în economia românească.

Dacă mergem în Ghencea, o să merg și eu, poate o dată, de două ori, așa, ca amintiri. Ca să-mi aduc aminte de lucrurile frumoase pe care le-am făcut acolo, pentru că am făcut lucruri frumoase. Marcel Ciolacu mi-a spus 'Avem obligația și vom rezolva. Domnul Becali, vă promit și mă țin de cuvânt'. El e cuminte, nu vorbește niciodată prostii, nu spune niciodată lucruri și după aia nu le face. E cuminte omul.", a declarat Gigi Becali, citat de Digisport.

Anderlecht - FCSB. Becali a desființat doi jucători: Nu e mai e fotbalist! Cu jocul ăsta nu există viitor!

FCSB a reuşit un rezultat pozitiv în Europa Conference League, scor final 2-2, cu echipa belgiană Anderlecht, joi seara, pe Anderlecht Stadium din Bruxelles, în penultimul său meci din Grupa B.  

Însă, FCSB a rămas fără șanse matematice de calificare în primăvara europeană. Gigi Becali a izbucnit după finalul partidei, fiind extrem de nemulțumit de prestația unor fotbaliști de la FCSB.

”Pe mine nu mă interesează ce s-a făcut. Pe mine mă interesează viitorul, nu egalul. Cu jocul ăsta nu există viitor. Dacă nu o bați pe Anderlecht, care e echipă slabă rău... Ce, că are nume? Ce dacă are nume? Noi nu jucăm nimic, nu pasăm nimic, nu avem viitor, asta e treabă. Ce se întâmplă, ce nu se întâmplă, o să vedem.”, a spus Becali.

”Pe Compagno trebuia să-l ținem pentru campionat. E vorba că nu jucăm noi, nu știu ce se întâmplă cu jucătorii. Coman nu mai există, parcă nu mai e fotbalist. Vorbeam și cu Meme acum, 'Bă, Mihai, se întâmplă ceva'. Coman nu mai e fotbalist, nu mai e deloc!”, a declarat Gigi Becali.

”Dacă îți dă mingea Radaslavescu acum, la ultima fază, intră, mă, și tu în careu, dă pasă, centrează, dacă n-ai curaj să intri. Tu o dai în adversar când știi că e finalul meciului? Nu se face așa ceva. La niciun duel nu rămâne mingea la el, le pierde pe toate. Ăsta nu e mai e fotbalist”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali s-a arătat dezamăgit și de evoluțiile lui Joyskim Dawa și Malcom Edjouma.

”M-am convins și eu de Dawa, căruia i-am luat tot timpul apărarea. Acum m-am convins. Mie mi-a plăcut de Dawa în primele meciuri, cum mi-a plăcut și de Edjouma în primele meciuri, dar ei, dacă au văzut că-s titulari, nu se mai concentrează.

Așa au făcut și Cristea și Vînă. E chestiune de concentrare, nu se mai concentrează. Nu știu ce să fac, stai să vedem. De unde în stânga aveam soluții, acum nu mai avem. Nu știi, Tavi, hai să zicem, dar Coman... Nu mai știi ce să joci. Închizător a venit Șut, e altceva, ăla se împiedică în minge, Malcom...”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro. CITEŞTE AICI MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel