Becali, SCANDAL uriaș cu Hagi: Am făcut hârtie la UEFA

Gigi Becali a anunțat că a făcut plângere scrisă la UEFA și la FRF, după ce CSU Craiova ar fi folosit mai multe rezerve în meciul pierdut cu Viitorul Constanța, deosebit de important în lupta pentru titlu.

Gigi Becali continuă războiul de la distanță cu Gheorghe Hagi în lupta pentru campionat. După multiple acuzații de blaturi, aranjamente, relații de prietenie dintre echipe, Becali a răbufnit în urma meciului câștigat de Viitorul în deplasare, la CSU Craiova. Totul pentru că oltenii ar fi folosit mai mulți jucători tineri. 

"Nu se face aşa ceva. Părerea mea este că trebuie să ia masuri şi Liga, şi Federaţia, şi UEFA. Nu poţi chiar să faci ce vrei la fotbal. Când eşti la fotbal eşti într-o asociaţie de 14 echipe, nu eşti tu singur pe tarla să semeni grâu şi porumb cum vrei tu. Dacă eşti în casă cu 14 oameni nu faci doar ce vrei tu. Probabil în regulament se stipulează despre desconsiderarea competiţiei, dar probabil nu sunt în regulament mai multe sancţiuni pentru că nu s-a gândit nimeni că cineva poate să facă aşa ceva, să aibă o asemenea obrăznicie. Părerea mea este că trebuie penalizaţi de către noi, cei 14", a declarat Becali pentru Pro TV.

"Eu i-am spus lui Vali (Argăseală) sa facă hârtie şi la UEFA, şi la Federaţie. Nu vreau să se comenteze în niciun fel Viitorul, da? Viitorul a câştigat, să fie sănătoşi. Nu vreau să discut nimic despre Viitorul şi despre Hagi. N-au nicio vină. Aici este vorba despre nişte oameni care cred că pot veni într-o asociaţie de 14 şi pot face cum vor ei. Că, vezi Doamne, vor să valorifice nişte copii. Nu, aici este competiţie care trebuie respectată şi trebuie respectaţi toţi membrii asociaţiei. Dacă nu, ieşi afară din asociaţie! Îi dau dreptate lui Marcel Popescu, este şi vina noastră că am ajuns în situaţia asta, dar ei nu au vreo scuză," a mai spus Becali.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel