Becali, pus la punct de un realizator TV, în direct: "Ciocu' mic"

Patronul clubui Steaua, Gigi Becali a fost pus la punct de realizatorul emisiunii "Digi Sport Special", Vali Moraru, în direct, la televizor.

Prin intermediul unei intervenții telefonice, la postul de televiziune Digi Sport, Gigi Becali l-a atacat pe unul dintre invitații emisiunii "Digi Sport Special", Radu Paraschivescu. Invitatul a criticat prestația slabă a roș-albaștrilor, iar Becali a reacționat imediat. "O să batem în următoarele două meciuri şi o să ne calificăm. Să-l invitaţi pe domnul Paraschivescu şi la ultimul meci cu Villarreal şi, după meci, să-i daţi cuvântul", a fost răspunsul dat de patronul Stelei, prezent prin linie telefonică.

Între timp, Gigi Becali a început să discute despre priceperea sa în fotbal și să laude cu banii pe care i-a scos din transferuri. Replica patronului Stelei, "Ciocu' mic! Deocamdată vorbește Becali", l-a deranjat pe Vali Moraru și i-a închis telefonul în nas.

 "Cu «ciocu' mic» să vorbiţi la dumneavoastră în sufragerie! Noapte bună", a fost replica dură a lui Vali Moraru, cu care a concluzionat acest apel telefonic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel