Becali, încântat de jocul FCSB în meciul cu CS Universitatea Craiova: Schimbările le-a făcut Toni Petrea, altă întrebare

Gigi Becali se delimitează de Nuțu Cămătaru: Niciodată în viața mea n-am vorbit cu cineva ca să bată pe altcineva
Gigi Becali se delimitează de Nuțu Cămătaru: Niciodată în viața mea n-am vorbit cu cineva ca să bată pe altcineva

FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 3-2 (2-1), duminică seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii I de fotbal.

Fotbalistul care i-a adus victoria FCSB-ului a fost introdus pe teren, la pauză, în locul lui Valentin Gheorghe. Gigi Becali susține că Toni Petrea este cel care a decis schimbarea.

'Schimbările le-a făcut Toni Petrea, altă întrebare'

'Schimbările le-a făcut Toni Petrea, altă întrebare', a spus Gigi Becali. 'E jocul care-mi place mie, cu posesie. E adevărat, în a doua repriză au avut ocazii, dar e normal, noi conduceam, eram obosiți. Au avut ocazii, dar nu clare, nu au avut bare, nu au avut șutul lui Șut.

Posesia o fi fost a Craiovei, dar pentru că noi am avut 2-1. Nu mi-a fost frică că pierdem, că în prima repriza a fost mingea numai la noi. Nu mi-a fost frică. Ce ocazie la Ivan? N-a fost singur, erau vreo trei. Aici nu e cu dacă, eu sunt mulțumit de joc așa.

Intra șutul lui Șut dacă dădea Ivan. Noi am jucat cu o Craiovă care era la ultima șansă, era meciul anului pentru ei. Eram mulțumit și cu egal, noi n-aveam cum să pierdem meciul ăsta', a declarat Gigi Becali.

Becali, despre lovitura de la 11 metri primită de CSU

'Penalty-ul ăla e inventat. Uitați-vă. Ăla dă în minge și cade peste el. Să spună Ilie, că e atacant, dacă ăsta e 11 metri. Pune mâna pe el, dar nu-l incomodează. Nu l-a tras, a ținut mâna pe tricoul lui, dar nu-l trage, nu-l împinge. Ei au avut niște ocazii, dar mingea e la noi, avem jucători de valoare și suntem foarte periculoși, orice fază poate să fie gol', a transmis Gigi Becali.

VIDEO

'Libertatea' antrenorului va continua atât timp cât jocul echipei va fi pe placul lui Becali

Gigi Becali a spus că Toni Petrea a decis schimbările atât cu FC Botoșani, cât și cu Universitatea Craiova, iar ”libertatea” antrenorului va continua atât timp cât jocul echipei va fi pe placul său.

'Eu nu mă gândesc la schimbări, când merge echipa bine, nu mă gândesc. Atât timp cât joacă echipa, mie-mi place ce joacă, și atât timp cât ești în credit la titlu, îi dai credit omului. Meciurile grele au trecut, cu Botoșani și Craiova', a mai declarat Gigi Becali, în emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

VEZI ȘI Gigi Becali, gest exemplar în curtea unei mănăstiri. Și-a dat haina de pe el unui om al străzii cu dizabilități / Video

FCSB a marcat decisiv în prelungirile partidei

CS Universitatea a deschis scorul prin Andrei Ivan (13 - penalty), după un fault comis de Iulian Cristea asupra lui Elvir Koljic.

FCSB a egalat imediat, prin Andrei Dumiter (17), care a reluat cu capul recentrarea lui Cristea, la o serie de ezitări ale apărării echipei gazdă. Vicecampioana a intrat la pauză în avantaj, prin golul marcat de Adrian Şut (39), la o nouă serie de erori ale defensivei craiovene.

Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a egalat în repriza secundă, prin Alexandru Cîmpanu (57), bine servit de Dan Nistor. Oaspeţii au dat lovitura în ultimele minute ale meciului, prin Andrei Cordea (90+1), cu un şut cu efect din marginea careului.

CS Universitatea a mai ratat ocazii de gol prin Elvir Koljic (29), Andrei Ivan (50, 59) şi Alexandru Cîmpanu (81). FCSB a avut şanse mari de gol prin Ianis Stoica (68) şi Răzvan Oaidă (75 - bară).

CS Universitatea a suferit a treia sa înfrângere consecutivă în campionat. FCSB e neînvinsă de zece etape, în care are nouă victorii şi un egal. În tur, FCSB a câştigat cu 4-1. CS Universitatea Craiova - FCSB 2-3 (1-2). Stadion Ion Oblemenco - Craiova


Au marcat: Andrei Ivan (13 - penalty), Alexandru Cîmpanu (57), respectiv Andrei Dumiter (17), Adrian Şut (39), Andrei Cordea (90+1).


Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Alexandru Cerei (Cluj-Napoca); arbitru de rezervă: Cătălin Popa (Piteşti)
Observatori: Cornel Sorescu (Piteşti) - CCA, Paul Cazan (Bucureşti) - LPF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel