Beatrice Mahler: Se moare de COVID-19. Traumă pentru familie, moment EMOŢIONANT şi DUR

Dr. Beatrice Mahler
Dr. Beatrice Mahler

Dr. Beatrice Mahler, managerul institutului Marius Nasta din Capitală, a explicat cine este cel mai afectat de moartea pacienţilor infectaţi cu coronavirus. 

„Cele mai multe reacții negative la adresa personalului medical nu vin din partea pacienților, ci din partea aparținătorilor, care nu înțeleg dificultatea activității și a nivelului de efort care se face”, a spus la Digi24 dr. Beatrice Mahler, în condițiile în care spitalul său s-a confruntat în urmă cu câteva zile cu o situație neplăcută din cauza rudelor furioase ale unui pacient tânăr care a murit de COVID.

"De COVID-19 se moare"

„Din păcate, de COVID se moare și din păcate, procedura este extrem de strictă și de riguroasă, pentru că practic, o singură persoană din familie poate să intre să identifice persoana decedată și asta, cu echipament complet de protecție, după care sicriul se închide și practic, familia nu mai poate să îl vadă pe cel drag”, a explicat Beatrice Mahler.

„Și aici intervine încă o traumă pentru familie și un moment extrem de emoționat și de dur, la care nu se așteaptă. Face parte din tabloul pe care îl trăiesc familiile celor care trec prin această experiență”, spune managerul de la „Marius Nasta”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel