Barcelona - Inter Milano 2-1: Catalanii au întors scorul după o primă repriză îngrijorătoare

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Uruguayanul a fost eroul catalanilor din confruntarea cu milanezii.

Luis Suarez a marcat o dublă și a întors scorul în meciul cu Inter de pe Camp Nou. Italienii au reușit să înscrie în minutul 3 prin Lautaro Martinez. Mai mult de atât, au rămas periculoși pe parcursul primei reprize, când puteau marca încă un gol sau două.

Însă, Barcelona a răspuns în a doua repriză grație introducerii lui Arturo Vidal, viziunii lui Leo Messi și execuțiilor lui Luis Suarez, colectând cele 3 puncte.

După ce s-a accidentat doar acum o săptămână contra Villarealului, Messi a revenit pe teren și a fost inclus în echipa de start a lui Valverde, împreună cu Luis Suarez și Antoine Griezmann. În apărare, Semedo a jucat fundaș stânga, fiindcă Jordi Alba și Junior Firpo au suferit amândoi accidentări.

Conform Marca, după ce trecuseră abia două minute a apărut și primul gol. Lautaro a marcat după o greșeală la mijlocul Barcelonei. O minge deviată a fost trimisă imediat argentinianului, care a scăpat singur cu Ter Stegen și a înscris.

În prima repriză, Barcelona a încercat inutil să răspundă, fiindcă apărarea elevilor lui Conte a fost extrem de compactă.

Valverde avea nevoie de un mijloc puternic, așa că, după pauză, Arturo Vidal l-a înlocuit pe Busquets, care este de 11 ani la Barcelona.

Chilianul a avut efect instant, catalanii prinzând viață și deschizând scorul prin Suarez, care a prins un voleu perfect. Pe finalul reprizei secunde, uruguayanul a făcut o preluare inteligentă și a scăpat singur cu Handanovic, întorcând scorul și obținând victoria pentru catalani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel